Waarom Milon Cirkel?

Stap afbeelding

Sneller: De hele workout duurt slechts 35 minuten. We helpen leden effectiever te trainen, wat betekent dat 6 trainingen per maand genoeg is voor resultaat!

Stap afbeelding

Gevarieerd: Je spendeert 1 minuut op elk krachttoestel en slechts 4 minuten op de cardio toestellen. Geen tijd om je te vervelen dus. Voor je het weet kan je al doorschuiven naar het volgende toestel!

 
Stap afbeelding

Alle machines passen zich in een fractie van een seconde aan, aan de individuele gebruiker. Jouw persoonlijke chipkaart of Milon polsband is jouw personal trainer. Geen ingewikkelde trainingsschema’s en geen manuele aanpassingen van toestellen! 

 
Stap afbeelding

Doordat de toestellen zich persoonlijk instellen op jouw lichaam en rekening houden met eventuele blessures train je altijd veilig. Altijd de optimale gewichten en bewegingsuitslag. Er is altijd minimaal 1 coach aanwezig in de cirkel om je te begeleiden!

 
Stap afbeelding

Door het verhogen van de excentrische weerstand word je elke keer opnieuw uitgedaagd en dat zorgt voor motivatie, plezier en optimaal trainingsresultaat!