Je eigen Milon Cirkel of Milon Boutique Club

Trainen in de Milon Cirkel is snel, veilig en effectief. En juiste die ingredienten zijn ideaal voor een hele grote groep mensen die geen uren in een sportschool bezig willen zijn met saaie oefeningen en moeilijke apparaten. Logisch dus dat steeds meer fitnesscentra de Milon Cirkel toevoegen aan hun faciliteiten. Sterker nog... er openen ook steeds meer centra die volledig of hoofdzakelijk rond de Milon Cirkel gebouwd zijn. Boutique Fitness Clubs die kleinschalig en persoonlijk werken en waar je je zeker thuis zal voelen, ook als je weinig affiniteit met fitness hebt.

Ben jij ondernemer in de fitnessbranche en wil je Milon toevoegen aan je huidige faciliteiten? Wij hebben dat al bij ruim 350 fitnesscentra gedaan en hebben een compleet concept voor een optimale lancering.

Ben je nog geen ondernemer in de fitnessbranche maar wel bezig met gezondheid, afslanken en bewegen en zie je kansen met een Milon Boutique Club een nieuwe doelgroep aan het bewegen te krijgen? Wij hebben inmiddels 90 Boutique Clubs meegeholpen succesvol te zijn en kennen dus alle do's and don'ts.

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen snel contact met je op.

Ik wil meer weten
Stap afbeelding

Lichaamsmeting in 5 seconden met de Milonizer

 
Stap afbeelding

Ledenmanagement met Milon Care

 
Stap afbeelding

Veiligheid garanderen door automatische toestelinstellingen

 
Stap afbeelding

Snelheid garanderen door korte trainingsduur en duidelijke trainingsstructuur

 
Stap afbeelding

Optimaal resultaat garanderen dankzij unieke Milon Cirkel Concept

 
Stap afbeelding

Ondersteuning in via Milon Support

 

Start met de Milon Cirkel in jouw club of kies voor een Milon Boutique Club!

Stap afbeelding

De meest accurate lichaamsmeting

In slechts 5 seconden meet de Milonizer de lichaamssamenstelling van de klant. Deze wordt opgeslagen op de chipkaarten of de Milon polsband en op basis van doelstelling en eventuele blessures krijgt de klant een op maat gemaakt trainingsschema dat automatisch wordt doorgestuurd naar de toestellen. Je trainers kunnen meer tijd spenderen aan het coachen van je leden en het zorgen voor een optimale trainingssfeer. Een cruciaal onderdeel van jouw succes.  

 

De hartslag van Milon

Milon Care is de software die de toestellen aanstuurt en jouw als ondernemer en jouw trainers helpt hun wetk optimaal te doen. Milon Care werkt via de Cloud. Het onthoudt iedere beweging van je Milon leden en geeft de trainers dus alle ruimte om optimaal te coachen. Alle trainingsdata van alle leden op 1 plek. Automatische inlog en een grotere bewegingsvrijheid voor je trainers!

Stap afbeelding

Milon Academy

In de Milon Academy leer jij samen met je team de theorie achter het Milon Cirkel Concept. Van de inzichten in sportwetenschappelijke zin, tot het business,- en organisatorische aspect van het implementeren van het Milon Cirkel Concept in jouw organisatie.

Marketing ondersteuning door Milon Support

Marketing en reclame zijn jouw sleutel tot succes. Milon Support biedt diverse modules aan die je zullen ondersteunen in het ontwikkelen van een optimale marketingstrategie voor jouw club. We faciliteren online,- en offline marketing materialen voor pre-sales, sales én aftersales. We leveren de complete opleiding van jouw trainersteam en ondersteunen op aanvraag je bedrijfsvoering op het vlak van sales, retentie en marketing waar nodig.


Meer weten over Milon Support?  

 

 

 

 

 

 

 

Ik wil meer weten