Slank en fit
in 35 minuten

Zoek een club bij u in de buurt

Milon Cirkel: 35 minuten training

De Milon Cirkel is sneller – jouw complete work-out in slechts 35 minuten

Werk, gezin, sociale verplichtingen… We hebben het allemaal erg druk. Dus ondanks dat we weten dat bewegen een must is, komt het er niet altijd van.

Dan is het goed te weten dat je op de Milon Cirkel een complete work-out doet voor je hele lichaam in slechts 35 minuten. In een afwisselende work-out op volautomatische toestellen train je je spieren én conditie op een veilige en zeer effectieve manier. Je traint wanneer je wil en bent 35 minuten later weer klaar. Twee trainingen per week zijn voldoende.

De Milon Cirkel is een complete training – zowel spierkracht als conditie

In de Milon Cirkel train je de zes grote spiergroepen en wissel je dat af met cardiotraining. Op de spierversterkende oefeningen train je steeds 1 minuut. Op de cardio-oefeningen train je 4 minuten. De wisseltijd is steeds 30 seconden. Je training is dus zeer afwisselend en zeer compleet.

De Milon Cirkel – in slechts 35 minuten zeer effectief

Kan je in slechts 35 minuten hard genoeg trainen? Absoluut! We durven zelfs te stellen dat een training op de Milon Cirkel effectiever is dan op traditionele toestellen. Waarom?

Zoek een club bij jou in de buurt

 

 

 

 

 

 

 

Op mijn leeftijd is beweging belangrijk en de begeleiding in de cirkel helpt mij naar een fitter en gezonder leven

Sporten hoort bij mijn leven. Als ik dat niet had gedaan had ik dat ik me nooit zo fit gevoeld op mijn 75ste

De menopauze zorgde voor extra kilo's. Met de hulp van Milon kreeg ik snel weer mijn figuur terug

Maximaal resultaat in minimale tijd. Dankzij Milon is mijn suiker waarde verbeterd en mijn insuline resistentie gedaald

Milon is het concept, 35 minuten afwisselend trainen. In de club voel je je echt thuis

De coaches hielpen mij om 8 KG af te vallen!

"De coaches zijn op elk moment beschikbaar." - Sofie