Slank en fit
in 35 minuten

Zoek een club bij u in de buurt

Milon Cirkel: 30% meer resultaat

De Milon Cirkel is effectiever – wel 30% effectiever dan traditionele training

In slechts 35 minuten 30% effectiever trainen dan op traditionele toestellen? Jazeker. Dat komt met name door de verhoogde excentrische weerstand. Het is een beetje een technisch verhaal, maar wel zeer interessant. Onze spieren zijn sterker als ze zich verlengen, dan wanneer ze zich verkorten. Bij iedere beweging moeten spieren zich zowel verlengen als verkorten.

Bijvoorbeeld als we sit-ups maken om onze buikspieren te trainen. Als we ons bovenlichaam omhoog brengen, verkorten onze buikspieren. Laten we ons bovenlichaam weer zakken, verlengen onze buikspieren weer. In die tweede fase zijn onze spieren zo’n 60% sterker. Dus eigenlijk zouden we extra weerstand moeten krijgen als we weer naar beneden bewegen. Dat doen de Milon Cirkel toestellen. Niet alleen met de buikspieren, maar met alle spiergroepen.

Eerste met 30%, daarna gaan we hoger. Op die manier train je alle spiergroepen tot wel 30% effectiever dan op traditionele toestellen. En dat in slechts 35 minuten.

Zoek een club bij jou in de buurt

 

 

 

 

 

 

Op mijn leeftijd is beweging belangrijk en de begeleiding in de cirkel helpt mij naar een fitter en gezonder leven

Sporten hoort bij mijn leven. Als ik dat niet had gedaan had ik dat ik me nooit zo fit gevoeld op mijn 75ste

De menopauze zorgde voor extra kilo's. Met de hulp van Milon kreeg ik snel weer mijn figuur terug

Maximaal resultaat in minimale tijd. Dankzij Milon is mijn suiker waarde verbeterd en mijn insuline resistentie gedaald

Milon is het concept, 35 minuten afwisselend trainen. In de club voel je je echt thuis

De coaches hielpen mij om 8 KG af te vallen!

"De coaches zijn op elk moment beschikbaar." - Sofie