Je eigen Milon Cirkel of Milon Only

Alleen zij die bewegen krijgen dingen in beweging. Wat geldt voor training geldt ook voor ons bedrijf.

Gedeeld succes is ons doel. En net zoals onze Milon circuit systemen die training makkelijk, veilig en effectief maken zijn we ook hier om jou als Milon partner te ondersteunen in jouw eigen weg naar succes. Coöperatief-oplossingsgericht en inspirerend. Kortom: “We care about you”.

Ik wil meer weten
Stap afbeelding

Lichaamsmeting in 5 seconden met de Milonizer

 
Stap afbeelding

Leden management met Milon Care

 
Stap afbeelding

Veiligheid garanderen door automatische toestellen

 
Stap afbeelding

Snelheid garanderen door korte trainingsduur en duidelijke trainingsstructuur

 
Stap afbeelding

Optimaal resultaat garanderen dankzij unieke Milon formule

 
Stap afbeelding

Ondersteuning in leadgeneration en marketing via Milon Support

 

Slimme trainingssystemen voor de toekomst; Simpel, Veilig & Effectief

Met 1 druk op de knop ben je vertrokken! De elektronische trainingstoestellen van Milon zijn 100% trainingsvriendelijk, even intuïtief als een smartphone en nog makkelijker te gebruiken! De toekomst van training is digitaal en daarom maken wij gebruik van de elektronische chipkaarten en de Milon polsband, die de doelstelling van de klanten onthouden en zo begeleiden naar hun doel.

Start met Milon in jouw club of kies voor een Milon Only Club!

Stap afbeelding

De meest accurate lichaamsmeting

In slechts 5 seconden meet de Milonizer de lichaamssamenstelling van de klant. Deze wordt opgeslagen op de elektroinische chipkaarten of de Milon polsband en op basis van doelstelling en eventuele blessures krijgt de klant een op maat gemaakt trainingsschema dat automatisch wordt doorgestuurd naar de toestellen. Je team kan meer tijd spenderen aan een oprechte relatie opbouwen met de klant. Een cruciaal onderdeel van jouw succes.  

Stap afbeelding

De hartslag van Milon

Milon Care is een tool die werkt via de Cloud. Het onthoud alles van je Milon leden en past individueel de gewichten en range of motion aan. Alle trainingsdata per lid op 1 plek. Automatische inlog en een grotere bewegingsvrijheid voor je trainers!

Stap afbeelding

Milon Academy

Aan de Milon Academy leer jij samen met je team de theorie achter de Milon systemen van de inzichten in sport wetenschap die achter onze circuit designs zitten, tot het business,- en organisatorische aspect van het implementeren van Milon toestellen en de klant communicatie.

Marketing ondersteuning door Milon Support

Marketing en reclame zijn jouw sleutel tot succes. Milon Support biedt diverse modules aan die je zullen ondersteunen in het ontwikkelen van een optimale marketing strategie voor jouw club. We ondersteunen je volledig op het gebied van leadgeneration, (content)marketing, sales en retentie. We faciliteren online,- en offline marketing materialen voor pre-sales, sales én aftersales.  


Meer weten over Milon Support?  

 

 

 

 

 

 

 

Ik wil meer weten